You are here
Cum alegi cadoul potrivit pentru ea, in functie de personalitatea sa Draga mea 

Cum alegi cadoul potrivit pentru ea, in functie de personalitatea sa

Cumpăratul cadourilor poate fi o activitate mai dificilă decât ai crezut! Nu contează că destinatarii acestora sunt frații, surorile, parinții, colegii, sau partenerul de cuplu, să alegi cadoul ideal poate fi copleșitor, mai ales pentru că trebuie să iei în calcul mai multe aspecte. Femeile sunt și mai pretențioase atunci când vine vorba despre cadourile pe care le primesc, așadar e nevoie să îți pui câteva întrebări dacă vrei să nu dai greș: Ce i-ar plăcea? Este ceva ce nu are deja? Dar ce culoare preferă?

Pentru a diminua stresul cumpărăturilor de cadouri pentru ea, (oricine ar fi ea!) din acest an, am creat o listă de 8 idei care sperăm că te vor ajuta să o impresionezi pe cea mai dragă femeie din viața ta, oricare ar fi personalitatea acesteia!

 

  • Pentru bucătăreasa familiei

 

Bineînțeles că o femeie care adoră să gătească nu are nevoie doar de ustensilele de bucătărie potrivite, dar și de inspirație. O carte de bucate cu preparatele unui bucătar pe care ea îl admiră reprezintă un cadou cu care nu ai cum să o dai în bară!

 

  • Pentru pasionata de mișcare

 

Dacă ea aleargă, face yoga, sau merge la sala și este o persoană activă care n-ar refuza niciodată o sesiune de mișcare, fie ea indoor sau în aer liber, fă-i un cadou care cu siguranță că ar încânta-o. Cumpără-i o brătară de fitness prin intermediul căreia să-și poată monitoriza numărul de pași și caloriile arse și pe care să o poată conecta la telefonul mobil.

 

  • Pentru iubitoarea de animale

 

Nimic nu o va face mai fericită pe o femeie care iubește animalele, decât un cadou pentru micuța sa viețuitoare. Dacă are un câine sau o pisică poți cumpăra câteva jucării amuzante pentru animăluțe, sau chiar și hainuțe pentru ele. Desigur, o idee la fel e bună care funcționeaza în această situație este să îi spuneți.

 

  • Pentru amatoarea de călătorii

 

Indiferent dacă îi place să descopere noi locuri sau să meargă în vacanțe alegând doar câteva destinații preferate, un troller sau o geantă de voiaj va fi darul perfect pentru ea. Alege-l în nuanța sa preferată și optează pentru calitate!

 

  • Pentru femeia romantică

 

Femeia romantică va fi impresionată de gesturile simple, dar care au impact emoțional puternic. Așadar, alege pentru ea cadouri precum: un buchet deosebit de flori, o fotocarte plină de amintiri frumoase sau, de ce nu, pentru iubită sau soție, o cină romantică.

 

  • Pentru mamica în devenire

 

Cauți un cadou inspirat și amuzant pentru o graviduță sexy? Ce-ai spune de un set haios de pijamale de gravide? Nu doar că se va simți foarte confortabil în ele, dar îi vor conferi o stare de bine.

 

  • Pentru femeia mereu ocupată

 

Femeia din viața ta este foarte activă și mereu ocupată? Atunci poate că are nevoie de ajutor pentru a se putea organiza mai bine. Cel mai potrivit cadou pentru ea ar fi o agendă personalizată cu numele ei!

 

  • Pentru femeia cochetă

 

Majoritatea femeilor și-ar petrece ore întregi în saloanele de coafură, pentru a-și lua porția binemeritată de răsfăț. Dacă ea este însă adepta tratamentelor de înfrumusețare homemade, oferă-i un set de produse pe care să le folosească acasă, cum ar fi: o sticluță de ulei de argan pentru păr, măști cu argilă pentru față și scrub-uri pentru exfolierea pielii.

Sursa foto: pixabay.comRelated posts

Leave a Comment